Derfor reagerer Arbeiderpartiet på planene Høyre/Frp/Venstre-regjeringen nå avslører, om betydelige kutt i støtten til tannregulering.

STORE SKATTEKUTT

Høyrepartiene har de siste fem år gitt milliarder til milliardærene i form av store skattekutt. Deres barn får tannregulering, om de har behov for det, samme hvor lite staten bidrar med. Slik er det ikke for alle.

Likevel bekrefter Solbergs helseminister, Bent Høie, langt på vei at dette er noe man planlegger i kommende statsbudsjett (Stavanger Aftenblad 9/8). Han prøver å pakke det inn med at det blir mer rettferdig (!) om man fjerner støtten, men alle skjønner at det handler om å spare penger. Når noen får mer, må jo andre få mindre.

STYRKE ORDNINGEN

Målet må være å styrke støtteordningene for tannhelse, ikke svekke dem. Spesielt ikke for barna våre.

LES OGSÅ: Tannhelse er like viktig for Jørgen Hattemaker som Kong Salomo

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.