Jeg spiser fra tid til annen middag på Nannestad Pizzabar på sen ettermiddag/kveld, og har observert svært mange tenåringer som frekventerer samme sted. De er ikke av de store kundene, så restauranten har sikkert ikke særlig inntekt på disse ungdommene.

LES OGSÅ: Har de ikke foreldre som er bekymret?

Jeg sa en gang til innehaveren at det var veldig mange unge som oppsøker stedet. Da svarte han: «Dom har jo ingen stands att vara!». Gud velsigne han for den innstillingen. Han tar imot ungdommene og lar dem sitte inne i varmen uten å kjøpe særlig meget.

Hvor er det blitt av ungdomsklubben? Nannestad kommune bør jo vite at det er atskillig billigere å forebygge, enn å reparere. Ta initiativ og sørg for et tilbud til disse ungdommene! Og til foreldrene: Er det blitt så fint og støvfritt i hjemmene deres at ikke ungdommene deres kan ha med seg noen venner hjem? Åpne dørene for de unge og deres venner, og dere vil ha tifold igjen for det.

Leser for øvrig også i samme avis om tilbudene i Ullensaker, derfor kjære Nannestad-politikere: Gå hen og gjør det samme.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.