Saken burde være på budsjett, og våre ulike løsninger på framtidens utfordringer. Ikke på om bildet av (kvinnelige) politikere er fint eller ikke. Unødvendige kommentarer på bilder (som EUB for øvrig legger ved sakene), spekulasjoner om man har skrevet sakene selv, om man er truet av partipisk og sårende personkarakteristikker er ikke lokalpolitikken i Eidsvoll verdig. Innbyggerne blir vel heller ikke noe klokere av dette?

Når det kommer til kommentarer om at vi i Ap har hatt vara i viktige saker, så vet Hugo Aurdal og Pensjonistpartiet meget godt at vi har hatt alvorlig sykdom i vår rekke denne perioden. Pensjonistpartiet og andre partiers stadige negative kommentarer om at folk fra Ap holder seg hjemme på viktige møter, har rammet hardt noen av våre representanter som faktisk har vært alvorlig syke og derfor ikke har kunnet møte.

Mitt ønske er at vi tenker oss to ganger om før man tar sine spekulasjoner ut i det offentlige rom. Jeg tror heller ikke at vi skaper tillit til oss politikere med en slik tone oss imellom. En oppfordring er å holde seg til diskusjon om sak så kanskje innbyggerne forstår hva de må velge mellom og kanskje vi også kan finne løsninger i fellesskap. Det skylder vi de som har stemt på oss

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.