Folk betaler skatter og avgifter fra det første spatak de tar, men det verste som skjer er at staten tar avgifter på den siste reis, altså begravelser.

Ja når jeg tenker på dette vil jeg spy. Norge med kassa full av penger og mye går til utlandet uten kontroll, men å tenke på sitt eget folk som har slitt og strevet for landet sitt.

Alle i Norge har vel ikke så mye penger som de som sitter og styrer på storting og kommuner over vanlige arbeidere, mange med dårlig lønn.

Ja, jeg lurer hva de tenker med dem som styrer landet. Det er skammelig å vise så liten ære over folket som har bygd dette landet.

Ja nu er det på tide at landes befolkning sier nok er nok med skatter og avgifter, så til dere folkevalgte: få bort skatter på folkets siste reis

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.