Dette er utsagn som vi ofte hører fra venner, familie eller når man som politisk engasjert står på stand. Vet dere en ting, det aller meste vi snakker om er politikk.

Hvis vi møter noen vi ikke kjenner så godt, så snakker vi ofte om været. Selve været er kanskje ikke politikk, men at været har forandret seg, det handler om miljø og det er politikk.

Trenger du barnehageplass til ditt barn? Har du fått barnehageplass i en barnehage langt fra der du bor? Det er politikk!

Synes du at klassene på skolen der barnet ditt går er for store? Er lokalene på skolen nedslitte? Det er politikk! Synes du at kollektivtrafikken er for dårlig? Går det ikke busser der du bor? Det er politikk! Får du ikke BPA (brukerstyrt personlig assistent)? Er det for få omsorgsboliger? Får ikke mor din sykehjemsplass? Det er politikk!

Hvis du ønsker å få til en endring, så er det viktig å bruke stemmen sin den 9. september. Husk å stemme både i kommunevalget og i fylkesvalget, for kommunene og fylkene har ulike ansvar.Det er også mulig å engasjere seg i et parti.Godt valg!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.