Per Fagerli hadde et innlegg i avisen 31. oktober om store sprekker på fylkesvei 33, han frykter ulykker, og det blir det helt sikkert før eller senere. Veien er jo snart livsfarlig å kjøre med bil, sykkel og motorsykkel kjører du med livet som innsats.

Åsmund Røseid i Statens vegvesen lovte umiddelbar utbedring på strekningen Feiring-Minnesund, ja, det gikk som vi forventet, det ble noen meter som ble fylt igjen.På samme strekning i Byrudberga, i sikringsnettet – helt nederst i nettet, hadde det rast ned cirka ei halv trillebår med stein som bulet ut. Det var der i cirka ett år, så løsnet det bolter og steinen falt ned i grøfta. Den ligger der den dag i dag,

At Statens vegvesen har så liten kontroll på det de skal passe på, er betenkelig. Jeg regner med at det er samme person i vegvesenet som har ansvaret for brøyting og salting også. Hver gang det kommer nedbør som snø, så klarer de ikke å rydde veiene. Mange ganger salter de og kjører med plogen oppe. Snøen må bort før det saltes, for det blir en sleip sørpe, og det er farlig.

Det ligger mange ganger opptil 10 centimeter høye rader med sørpe, som vi må kjøre imellom. Kommer du borti disse, så kan det gå galt.Jeg har bilder som beviser dette fra 2017, Blir det det samme resultatet resten av 2017 og inn i 2018? Det som er også veldig rart er at ingen som kjører utrykningsbiler reagerer på dette,

I februar i 2016 ringte jeg lensmannskontoret på Råholt og sa ifra at det var livsfarlig å kjøre på E6, det var ikke brøytet og det var cirka 7–8 centimeter sørpe i veien. Klokka var cirka 09.00. Da fikk jeg til svar at kjør etter forholdet,

Og ringe og klage til veisentralen er bortkastet, da får du til svar alle enheter er ute, «vi jobber på spreng», men hvor er de? Du ser ikke en brøytebil når det skal brøytes. I de siste årene har jeg kjørt cirka 45.000 kilometer i året. og hver morgen med nedbør i vinterhalvåret kjører jeg med livet som innsats for å komme på jobb. Mange ganger går det to timer fra Minnesund til Oslo, ingen brøytebiler å se.

Avgifter blir det mer og mer av, hva er det pengene blir brukt til? Det er blitt sånn at du snart ikke har krav på noe, samme hvor mye avgift du betaler. Mange ganger har det vært dårlig brøyting og hull og sprekker i veibanen som har forårsaket store ulykker. men ingen har ansvar for det. De er skjermet for det, du kommer ingen vei, Sørgelige greier, Men hvis jeg ikke husker feil, så skulle det bli strengere krav til brøyting, det får vi vel se de neste 4–5 månedene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.