EUB har i mange år hatt noen fantastisk fine kryssord. Tenker da spesielt på kryssord over to avissider med bilder og oppgaver hentet fra lokalområder på Øvre Romerike, som var å finne i avisen foran alle høytider i året og ved sommerstart.

Det var noe eget ved disse kryssordene, interessante og med stoff som engasjerte.

Ble nærmest til at en venta like mye på avisen og kryssordet for å komme i gang å løse disse, som det å feire høytidshelgene.

Plutselig er disse borte vekk, og er i stedet blitt erstattet med noen «digitale» kryssord, hvor løsningen er å finne på samme side i avisen. Smart(?) – i alle fall ikke slik jeg ser det. Hvem gidder bry hodet for å finne fram til det rette ordet når en har svaret svart på hvitt, rett foran seg(?)

Det, at med denne ordningen ikke lenger er aktuelt med innlevering og ikke er med i trekning av vinnerlodd, er vel ikke så viktig og har så stor betydning, men selvfølgelig, følger det med en viss spenning med det å ha levert inn og er med i trekningen, og ikke minst at en har måtte skjerpe hjernecellene litt ekstra for å få på plass de siste ordene.

Kryssord er vel ment å være et middel for å trene opp hjernecellene, og samtidig være et trivelig og artig tidsfordriv.

Her tror jeg EUB bommer langt utenfor skyteskiva, med sitt nye kryssordkonsept.

Få tilbake de «gamle» gode, som nevnt innledningsvis, de gir også interesse for avisen som en helhet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.