Kostnaden er satt til 41,2 millioner kroner.

Eidsvoll kommune eier tomta og byggegrunnen er lite kostnadskrevende å oppføre bygg på. Kvadratmeterprisen blir på over 90.000 kroner for disse boligene pluss tomtekostnader.

Det blir altså cirka fem millioner kroner for en kjedet rekkehusbolig på 55 kvadratmeter!

Hvorfor skal det bli så dyrt når det offentlige skal bygge med våre skattepenger?

Staten gir noe tilskudd til slike bygg. Men det må bli dyrt å bo her om leieprisen skal settes ut fra byggekostnadene.

Så langt jeg vet har politikerne i Eidsvoll bare stemt for at det er ok å bruke så mye av skattepengene våre til dette. Hvorfor har ingen gått kritisk inn i dette?

Omsorgsboliger er mangelvare, så det er ikke der problemet ligger. Men vet politikerne at vi får maksimalt ut av pengene våre når de brukes slik?

Merkelappen «uten styring og kontroll» kommer til å henge Eidsvoll kommune lenge.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.