Er dette nå panikk for de feil som har skjedd med investeringer i kommunen. Tenk om en kunne hatt det slik. De feil jeg har gjort, så er det bare å be om en form for kompensasjon fra mine nærmeste?

Nei, mine kjære politikere, tenk om dere kunne være så tøffe å si til dere selv at dette går da ikke an. Beregne oss en avgift for noe som tilhører andres eiendeler, private ting som vi har opparbeidet oss og betalt skatter og avgifter på. En må få lov å spørre seg hva slags mennesker er det vi har valgt inn i kommunestyret? Og hvorfor kan ikke en fra Arbeiderparti, SV, Miljøpartiet De Grønne og fler tørre å innrømme at dette blir feil? Hva mener dere en minstepensjonist, en som går på trygd eller lavtlønna skal betale?

Dette er et kommunevalg, ikke stortingsvalg, hvor dere er avhengig av partiboka. Det er beklageligvis, dere tør ikke annet. Nå er det som sagt kommunevalg og da får vi se hvilke parti vi innbyggere tør å velge.

Jeg mener at eiendomsskatt i Eidsvoll ikke skal skje. Her må økonomien ordnes på en annen måte.

Det er jo rart, vår rådmann kommer fra Vestby kommune, der han var en sterk motstander av eiendomsskatt. Der ble det heller ikke innført noen eiendomsskatt. Med en gang han kommer til Eidsvoll kommune går han inn for dette med alle krefter, og dere politikere legger dere flate.

Nei, dette er så meningsløst som det går an, og prinsipielt skal det ikke pålegges innbyggerne noe mer avgifter. Ta bare kommunale avgifter, mange betaler over 20.000 kroner i året.

Jeg hadde min mening i EUB den 5. april og den 2. november.

Nei, da er det bare å stemme da.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.