Har kommunen egentlig lov å bare ta seg den frihet og lage et system for og få inn mer avgifter. Dette mener jeg en må kalle en form for tyveri. Her har en bygd seg en bolig/leilighet/hytte, så skal kommunen bare komme her og kalle dette for eiendomsskatt ved å ta seg betalt for det at en har fått seg sitt eget sted og bo?

Så slenger representanter for kommunen ut at da får du bare selge og få deg noe som er billigere (en campingvogn kanskje). Nei, ærlig talt, nå synes jeg nok er nok. Jeg kaller dette for enkelt et hypotetisk vinglespråk: selg og kjøp

noe som er billigere. Så enkelt er det ikke. Tenk deg en enslig pensjonist, minstepensjonist sin trygd. Og det er vel akseptabelt at en pensjonist vedlikeholder sin bopel og har sitt lån, eller hva mener de lærde herrer? Er det ikke bedre at kommunen rydder opp i sin egen stue, kommuneadministrasjon kan sikkert stille med millionbeløp ved å rasjonalisere sin egen stab?

Eidsvollinger: Stem på det partiet som ikke vil ha denne avgiften. Det er så mange sykmeldte, pensjonister og lavtlønnet blant vanlige mennesker, så hvor skal pengene til slutt tas fra hos disse? Her er tusen måter å snakke seg ut av et slikt ansvar for en politiker, så vedkommende får sette seg selv i den situasjonen en pensjonist for eksempel er i.

Godt valg til alle eidsvollinger!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.