Da jeg hadde mine diskusjoner gjennom avisen med hr. Torstein Owe, så lovet du meg – ja, du nærmest garanterte meg om at så lenge du satt i rådhuset, så skulle det ikke bli noen eiendomsskatt i Eidsvoll.

Og hva gjør du nå, går inn for denne forhatte usosiale skatten med full tyngde, det er vel å bite seg selv i rumpa det vel, Madsen?

Jeg håper virkelig du tenker deg om den 12. desember når du gjør ditt valg og tenker på de med dårligst råd, pensjonister, lavtlønte, unge nyetablerte og de som er på trygd som får det enda hardere økonomisk med denne skatten.

Du/dere som er for denne skatten må huske på at dere blir pensjonister en dag dere også, og kommer ned på samme økonomiske nivå som oss som er i denne gruppen.

Ikke la rådmannen, som kommer fra en kommune hvor han tydeligvis gikk imot eiendomsskatt, få sin glede av å innføre den her i bygda.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.