Hele opposisjonen bestående av H, Frp, PP, V, KrF, MDG og én uavhengig, som nå har flertall mot skatten, var enige i Høyres interpellasjon om at rådmannen måtte legge fram et budsjett uten eiendomsskatt. Til stor overraskelse og forundring ville ikke posisjonen bestående av Ap, Sp og SV at det skulle framlegges et slikt budsjett, og de brukte sin «vetorett» og forhindret at saken kunne diskuteres og stemmes over.

Dette er helt utrolig, men nok et klart bevis på at alle disse tre vil ha skatten, samme hvor mye Ap og Sp prøver å innbille folk at de vil «snu alle steiner» for å unngå eiendomsskatt. Hadde de ment alvor med dette, hadde det vært en selvfølge at rådmannen ble pålagt å framlegge et budsjett uten denne helt urimelige og usosiale skatten som rammer de svakeste mest. Dette er nok et forsøk fra Ap og Sp på å lure velgerne til å tro på dem. De vil jo heller ikke at det skal nedsettes et tverrpolitisk utvalg før i 2018 som skal se på denne skatten. Dette må komme i gang så fort som mulig, selv om ordføreren heller ikke vil dette. Opposisjonen har en annen formening om dette og vi er allerede i gang.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.