Eidsvoll kommune har så langt brukt cirka 7 millioner kroner på advokatutgifter for å rydde opp etter «skandaleprosjektet» Bårlidalen renseanlegg som jo har vært uten «styring og kontroll», slik bestilt rapport beskriver dette.

Jeg antar at advokatutgiftene vil komme opp minst i 10 millioner kroner før Eidsvoll får gjort opp rett for seg for inngåtte oppdrag.

Uten å ha tilgang til noen årsrapport for selvkostområdet avløp i Eidsvoll, antar jeg det er cirka 9000 som har offentlig avløp. (Årsrapporter fra selvkostområde vann og avløp er mangelvare i Eidsvoll.) Da må altså hver av oss som har kommunalt avløp være med å betale disse advokatregningene på cirka 10 millioner kroner.

Vi må betale cirka 1100 kroner hver bare for dette. Man bør nok være litt varsom med å uttale at Eidsvoll kommune drives effektivt og billig.

Med god politisk styring kunne disse ekstra kostnadene vært unngått.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.