• Meninger: Arne Halvorsen fra Eidsvoll Verk.

Alle garasjeplasser må nå bygges med mulighet for lading av El-bil. Dette greide altså ikke politikerne i Eidsvoll å få inn i sin plan for Sundet. Det er derfor gledelig at utbygger Bjørn Dæhlie signaliser at alle parkeringsplassene i hans kommende bygg vil bli utstyrt med dette.

Høyhus

Dersom jeg forstår utsagnene til Bjørn Dæhlie i EUB riktig, legger han også høyhusplanene på vent. Politikerne i Eidsvoll la i Sundetplanen opp til at det kunne bygges et høyhus på 14 etasjer på Rubisplassen.

Heldigvis ser Bjørn Dæhlie at det er så mange utfordringer med dette nå at han legger det på vent. Det tror jeg er lurt. Tiden er ikke moden for dette i Eidsvoll ennå. Men at det kan komme en gang i framtiden skal vi ikke se bort ifra.

Kvalitetsbygg

Den tredje tingen jeg registrerer at Bjørn Dæhlie gjør er at han så langt har satset på det jeg vil kalle kvalitetsbygg. Dette sa heller ikke reguleringsplanen noe om.

Likeledes uttalte Bjørn Dæhlie at han antok at det var marked for ca. 30 leiligheter i Sundet i året framover på det åpne møtet i Panorama for cirka 2 år siden. Dette ser jeg på som en fornuftig antakelse.

Barnefamilier

Likeledes håper jeg han når fram med noe markedsføring overfor folk i Oslo-området. Vi trenger nok noe påfyll utenfra og ikke bare bosette Eidsvoll-pensjonister i de nye leilighetene. Derfor er det svært gledelig at han ser det som ønskelig med noen barnefamilier også i sine bygg. Kanskje Oslo-området kan tilføre oss dette.

Det gleder meg at vi har fått en utbygger i Eidsvoll som ser ut til å ville Eidsvolls beste framover ikke bare skumme penger av utbygginga.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.