Ullensaker kommune trenger flere gode hender i eldreomsorgen. For et par år siden sto en representant for eldreomsorgen fram på Kulturkafe’n og snakket varmt om tilbudene for eldre som bodde hjemme. Det var hjelp å få til alt, omtrent som å komme til lykkeland, du trengte ikke å gjøre noe selv, nesten som du ikke engang behøvde å gå på do selv!

Jeg har hjemmehjelp to timer annenhver uke. Forrige år, etter flere beinbrudd, søkte jeg om hjemmehjelp hver uke og fikk avslag. Begrunnelsen var, at når jeg greide både å dusje og lagde mat selv, da kunne jeg ikke trenge mer hjelp.

Det kunne heller ha stått: Av mangel på renholdsarbeidere. Eldreomsorgen i Ullensaker sies å være enestående god, er det kanskje også i utgangspunktet, men da må det ansettes folk til jobbene.

Kjære ordfører og medarbeidere, sørg for at det ansettes nok folk til denne hjelpen vi er lovet og så sårt trenger. Og når dere først kommer i sving med ansettelser: Det trengs også flere gode hender på dagsenteret.

Men gjør det før de som er i jobb, blir utslitt og slutter.

Jeg er 87 år og ufør, men vil helst bo hjemme.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.