Derfor blir man matt når posisjonen med Arbeiderpartiet, KrF, Miljøpartiet De Grønne, Senterpartiet og Venstre legger fram en korreksjon på 610.000 kroner. Rent latterlig blir dette når man for å unngå beskatning på boliger trenger en besparelse i størrelsesorden 8 millioner til 12 millioner kroner. Her har administrasjonen vært meget tydelig.

Får lyst til å gråte når man vil finansiere tilbudet med utgiftsøkning ved å ta beløpet på 610.000 kroner fra innføringskostnadene på boligskatten. 1,5 millioner kroner som skal dekke seks personers engasjement. Denne reduseres til 890.000 kroner. Bruker man ikke hodet? Dette blir jo en ny sprekk.

Posisjonen vil altså med åpne øyne, uten å tenke besparelser, innføre en ny skatt som passer svært dårlig i denne fine kommunen som ikke ligger i sentrum når det gjelder tilflytting og næringsetablering. Vi trenger rimelige tilbud over hele linjen!

Hva om kommunestyrerepresentantene tenker litt mer økonomi. Det er disse som skal styre administrasjonen videre!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.