14/8-19 har Frp sin ordførerkandidat i Eidsvoll et leserinnlegg i EUB der han bruker det meste av spalteplassen til å kritisere Arbeiderpartiet.

Deretter kan han fortelle at om kommunestyret hadde vedtatt de borgerliges budsjettforslag som inneholdt en masse kutt i dagens kommunale tjenester så ville vi kunne opprettholde et ansvarlig tjenestetilbud på lang sikt. Kutt av kreftkoordinator, aktivitør, lærlinger, sommerjobb for ungdom, pasientkoordinator, øke SFO-prisene kraftig, kutt i helsesøsterressurs for psykisk syke ungdommer,styrer i barnehage m.m. vil ifølge Frp gi et ansvarlig tjenestetilbud.

Istedenfor å bruke av oppsparte midler, skriver Jacobsson at Frp ønsker å utsette opprettelse av noen nye stillinger i kommunen. For så i neste setning å fortelle at man finner rom for å tilføre kommunen flere titalls nye stillinger. Hvor finner man dette rommet? Hvor mange stillinger er det snakk om og hva vil det koste?

Frp ønsker også å ta grep for å redusere kommunens gjeldsbelastning. Det må vel bety at man årlig opptar mindre i nye lån enn man betaler i avdrag på eksisterende lån. Vil dette kunne ramme gjennomføringen av allerede vedtatte utbyggingsplaner?

Til slutt gjentar han, som seg hør og bør, de borgerliges mantra om den usosiale eiendomsskatten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.