Igjen presenteres det stygge ruvende blokker, helt i strid med den øvrige bebyggelse. Næringsbygget er riktignok gjort en etasje lavere, og det skal bare være næringslokaler i bygget mot Storgata. Men denne delen av Jessheim har bevarings- og vernehensyn å forholde seg til. Her skal det ikke bare klaskes opp noen av de vanlige stygge murblokkene! Alt skal her ses i sammenheng med området rundt Kings-, Vegel- og Tærudgården mot Herredshuset, Jessheims gamle identitet!

Rådmannen har anmerkninger både til et manglende uteareal for et grønt byrom og om leilighetsbygget er positivt for området. Jeg håper politikerne her er enig med rådmannen. Vi har nok av disse kassene rundt om på Jessheim!

La oss beholde en grønn idyll, en sjarmerende gammeldags arkitektur tilpasset de gamle omgivelser, Jessheims tradisjon og historie i nettopp denne trekanten!

Vis at dere, politikere, førstkommende tirsdag, kan tenke litt annerledes i vekstkommunen Ullensaker!

La denne lille delen av Jessheim-identiteten få blomstre og leve som et vakkert symbol på det som engang var! Vi har generalsekretæren for Fortidsminneforeningen, Ola Fjeldheim, som fagmann i kommunen, vi har Historielaget, det er mange å kontakte og hente hjelp fra!

Lykke til

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.