I EUB 17. mars er det trykket en oversikt over eiendommer i Hurdal som foreløpig er fritatt for eiendomsskatt. Dessverre så er oversikten mangelfull og til dels feil. Et resultat av avisens manglende interesse for å være til stede på kommunestyremøtene i Hurdal. Noe jeg påpekte i en telefonsamtale med avisens redaksjon allerede dagen før.

Avisen har trykket den opprinnelige innstillingen til formannskapet, en innstilling som ble endret av et enstemmig formannskap den 14. mars. Og det var denne endringen som ble vedtatt av kommunestyret. Den 21. mars. Også det enstemmig.

Foreløpig riktig oversikt over fritatte eiendommer skal derfor være: Rustad velhus, Rustad bedehus, Betesta bedehus, Solhøy bedehus, Kirketetunet, Skrukkelia velhus, Erikstellet velhus, Søndre Vestlia og Garsjøen skysstasjon (ikke Garsjømoen som avisen skriver.) Når jeg skriver foreløpig mener jeg at det også er mulighet for at flere eiendommer kan bli fritatt på et senere tidspunkt.

For øvrig ønsker jeg pressens representanter velkommen til både formannskapsmøter og kommunestyremøter i Hurdal.

Asle Hoel-Knai er formannskaps- og kommunestyrerepresentant for Hurdal Fremskrittsparti

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.