Finansverdenens svar på Roskilde. Flere av dem skulle handle for over 150.000 kroner i vin.

Samme dag leste jeg at det sto kø til matutlevering i Oslo. Også i Eidsvoll har vi familier som ukentlig kommer for å få mat. Med dagens regjering øker forskjellene. Kutt i dagpengestønad, kutt i trygd og bostøtte samtidig som de med mest får skattelette. Gapet blir større og større.

Finansutvalget jobber i disse dager tverrpolitisk for å se om vi finner løsninger for å slippe unna eiendomsskatt i Eidsvoll. Arbeiderpartiet har som mål å finne løsninger slik at vi kan unngå eiendomsskatten samtidig som vi skal beholde gode offentlige tjenester for alle, ikke bare for de få.

Arbeiderpartiet vil ikke kutte i tjenestetilbudet til innbyggerne våre og overlate det til lommeboken for å få gode velferdstjenester. Klarer vi ikke å unngå eiendomsskatten vil vi jobbe for at den skal være moderat.

Innføres den, så innføres den på én promille, noe som tilsvarer gjennomsnitt cirka 1600 kroner i året pr. husstand i Eidsvoll.

I tillegg kan vi love at vi vil gjøre det vi kan for å unngå at den rammer de svakeste. Det som er helt sikkert er at uansett utfall, vil Arbeiderpartiets mål og retning alltid være; mindre forskjeller, ikke større!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.