Dette er jo ikke noen fullverdig løsning, og jeg trodde jo nå etter nesten 40 år med brakker at kommunen skulle sette i gang med en påbygging av skolen om kort tid.

Etter det jeg har trodd og kommunen har kommet frem til, er det vel også planer om å bygge en flerbrukshall i stedet for gymsal. Dette har vel også vært planen og det som er godkjent av kommunen etter det jeg har skjønt.

For liten da den ble tatt i bruk

Håper ikke skolen blir bygd for liten slik at det går som sist Råholt barneskole ble satt opp på slutten av 1970. Skolen var da for liten samme året den ble tatt i bruk. Det samme skjedde med Dal barneskole, den var også for liten kort tid etter at den ble åpnet. Det er nå en meget stor utbygging i Sørbygda og jeg kan ikke skjønne annet at det er behov for det største alternativet ved Råholt barneskole.

Skuffende for elevene

Derfor synes jeg det er skuffende for elevene og foresatte og måtte ha en brakkerigg til undervisningslokaler. Det er vel ikke gratis å sette opp slike brakker heller.

Håper dette bare er en midlertidig løsning, som bare skal stå der en kort periode, før en endelig utbygging starter om kort tid og ikke i nye 37 år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.