Man sover ikke i timen fordi man vil ha eiendomsskatt.

Lite penger

Er det så vanskelig å forstå dette. Når en kommune har lite penger, så er det jo nettopp penger den trenger. Til eksempel; enn si, hvis Eidsvoll kommune betalte 1 (en) krone hver gang i eiendomsskatt, gang da 1 (en) krone hver gang i eiendomsskatt, gang da 1 (en) krone med Eidsvolls innbyggere.

Blir noen kroner

Det blir da noen kroner til sammen.

Enn si at bygdas innbyggere betalte kr. 5,- pr. innbygger eller kr. 10,-. Joda vi har råd til å gi mer, vel. Hva så om det kuttes ut noe ang. egopenger til overfladiske, det være seg (krav, krav) nytt moderne ditt og datt.

Nei, ingen tragedie med for eksempel å gi 5 eller 10 kroner eller mer pr. gang. Gang det med innbyggerne.

Det er moro å gi så sant man har råd. Altså gi litt for å redde kommunen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.