Vi har tatt utgangspunkt i rådmannens forslag. Vi har lagt opp til å øke grunnbemanningen på sykehjemssektoren, da det har vist seg år etter år at det er der overskridelsene kommer. Det mener vi er riktig i den tiden som er nå, med økende alder i Hurdal.

Viktig å være nøkterne fremover, og ha kontroll over hva vi bruker penger på.

Vi synes det er synd at tidligere års merforbruk skal lempes over på innbyggerne, i form av eiendomsskatt som vi er veldig imot.

Vi oppfordrer alle partiene til å samarbeide for å finne et godt alternativ som ikke rammer innbyggerne våre på en usosial måte.

Vi ønsker at det skal vinkels positivt.

Glad i Hurdal, Hurdal Frp og Hurdal Høyre står sammen om dette forslaget.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.