Her lister hun opp flere av de borgerliges kuttforslag. Ja, alle forslagene er ikke populære, men skal kommunen noen gang komme på rett kjøl igjen etter sosialistenes årelange styring, må det drastiske kutt til. Vi kan vel kanskje sidestille det med tv-programmet Luksusfellen, hvor vi ser resultatet av uøkonomisk styring.

Svendsen tror at Ap skal gjøre seg populære ved ikke å se realistisk på kommunens budsjett ved bare å fortsette slik det har vært. Ja, jeg tror som Aurdal at noe også kan gjøres inne på rådhuset. De fleste gjør en veldig god jobb, men det finnes elementer som ser ut til å være mere opptatt av å besøke hverandre inne på kontorene, enn å gjøre den jobben de er satt til. Når det gjelder «samfunnet» som Svendsen er livredd for å miste kan vi se mot andre steder i bygda, også i andre bygder rundt om i landet. Her heter det velhus eller samfunnshus som bygges og driftes på frivillig basis. I Eidsvoll har vi fortsatt Panorama som er kommunalt og kan brukes for hele bygda.

I svaret nevner ikke Svendsen noe om hva Ap vil gjøre for å få budsjettet i balanse. Det eneste jeg har hørt er at de vil spare inn 500.000 kroner for ikke å oppruste gatene i Sundet. Men for å klare å se på hele budsjettet og hva som må gjøres trengs det regneferdigheter. Har man ikke det er det lettvint bare å innføre eiendomsskatt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.