Det er viktig å bevare og videreføre den unike kompetansen og fagmiljøet som LHL har bygget opp over år på Feiringklinikken.

Det er nettopp ideelle aktører som LHL vi i KrF vil fremme som gode aktører i Helse-Norge. Det offentlige må gi LHL og andre lignende aktører, forutsigbarhet, og ikke slike brå beskjeder. Dette er viktig for pasientene og pasientbehandling, men også for de ansattes trygghet for arbeidsplassen sin.

Dette er også svært viktige arbeidsplasser i vår region, som vi må bevare og utvikle gjennom det nye sykehuset på Gardermoen.

Det ville være komplett uforståelig om LHL må legge ned denne gode behandlingen, som så mange har nytt godt av gjennom årene. jeg har selv besøkt sykehuset flere ganger som politiker og snakket med både personell og pasienter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.