LEDER. Det var dramatikk i løypene i Hurdal i helgen. Dramatikk som igjen satte Hurdal på kartet. Det er ikke mer enn to uker siden det var dramatiske tilstander i spark-VM-løypene ned fra Minneåsen. Denne helgen var det i telemark-løypene i Hurdal skisenter dramatikken utspant seg.

To store arrangementer på en måned er ikke småtteri for en kommune på Hurdals størrelse. Begge helgene har det vært god mediedekning både fra de største nasjonale mediene og de lokale aktørene. Dette setter Hurdal på kartet som ei bygd med mye positivitet og mye fin aktivitet.

I helga sto ordførerne Tom Staahle i Ullensaker og Runar Bålsrud i Hurdal igjen på samme arena. De var begge stolte over samarbeidet mellom de to kommunenes idrettslag, Fremad og Ullensaker Skiklubb, som sammen skapte et verdenscuparrangement som hurdølinger og ullsokninger kan være stolte av.

Sist gang de to ordførerne forsøkte å skape samarbeid, havarerte det da innbyggerne ikke vill ha noe av det. Men idretten kjenner ikke slike grenser og tar samarbeid for gitt. Dette samarbeidet skapte magiske opplevelser i Hurdal, formidlet til hele landet.

Hurdal som kommune har fått god PR ved disse to arrangementene. Ikke har det kostet særlig heller. Slike events kan på sikt gi vekst både når det gjelder bosetting og næringsliv. Flere kan få opp øynene for skogsbygda og etablere seg der like gjerne som på mer urbane steder. PR-effekten er vanskelig å måle, selv for eksperter. Men når det blir så vellykket som denne gang, tør vi slå fast at effekten er stor. Gratulerer til de som sto bak og Hurdal får gevinsten.

Verdenscup: Thea og verdenseliten har inntatt Hurdals skoger

Thea røk ut: - Jeg var ikke nok på huggetKlikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.