Jeg kom med tog fra Bergen til Eidsvoll via Oslo kl. 07.00. Trodde det gikk skolebuss 07.30, men den hadde gått halv sju. Da hadde det toget gått (et eneste til Minnesund). Så ringte jeg Øvre Romerike taxi. Der var det ingen ledig på grunn av skolekjøring.

Måtte vente minst en halv time. Så da tenkte jeg at jeg skulle prøve hvordan det er for dem som ikke har bil eller noen til å hente.

Tok toget tilbake til Gardermoen og Gjøvikekspressen til Minnesund, og brukte apostlenes hester derfra og hjem. Med koffert og veske.

Ankom hjemme klokka 09.50. 2 timer og femti minutter på én mil. Helt komisk spør du meg. Her har vi Eidsvolls fineste tomter og fineste skole, men null kollektivtilbud.

Det bestrides om det var høna eller egget som kom først. Jeg mener vi må få togstopp og bussforbindelse på lik linje med resten av Eidsvoll, for å få fart på utbygginga i Nordbygda.

Til Jessheim går det buss hvert det kvarter og hit går det ingen. Hva har vi gjort som straffes sånn? Og ja. Jeg kunne fått noen til å hente meg. Eller betalt 400 kroner for drosje, om jeg hadde venta.

Men jeg viste virkeligheten for noen som ikke har det. Hilsen hun som bryr seg om og med og bor der som de ansvarlige «ikke kunne tru at nokon kunne bu».

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.