I et nytt innspill for utvikling av Eidsvoll sentrum hvor jeg ser hen til mitt siste innspill og segmentering vil jeg her søke å sette i gang tankene rundt en segmentringsprosess. Jeg vil presisere at jeg absolutt er åpen for andre synspunkter og utfyllende alternativer.

Hvor finner vi våre nye sambygdinger?

Hovedsakelig mener jeg disse befinner seg mellom Eidsvoll og Oslo, med hovedvekt på Gardermoen og utviklingen der. Igjen begrunner jeg dette med de korte avstandene til alt dette.

Hovedflyplassen er i kontinuerlig utvikling og vekst. Disse vil da representere et stabilt segment verdt å satse på og målgruppen er stor nok.

Trolig og av flere årsaker vil disse hovedsakelig være i aldersgruppen 25-45 år, dvs i en livsfase fra tidlig etablering til med barn i ungdomsskolealder.

Hva skal til for å søke disses interesse?

Sannsynligvis et aktivt sentrum, barnehageplasser, sportsaktiviteter, fortauskafeer, god hverdagskultur og igjen de før nevnte korte avstander. Videre et godt vedlikehold av dette og at man i etterrasjonaliseringsfasen får bekreftet at man har gjort et godt valg når man har bosatt seg.

Ser du kanskje for deg en flykaptein som deler en kaffe latte med en stuer å utekafeen i captains lounge på miniatyrutgaven av operaen i Oslo i strandkanten på Rubis. Kanskje dettefrister alle togkjørende nordover til å sjekk forholdene i Eidsvoll der de sitter og ser over elva.

I dette tilfellet er jo det bærende budskapet. La oss konkretisere noen visjoner som er mulige gjennomføre og som vil styrke oss alle som er glad i Eidsvoll.

Håper med dette å sette i gang en positiv tankeprosess.

Takk for oppmerksomheten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.