I området er Jessheim friidrettsstadion, Jessheim is- og flerbrukshall. Jessheim stadion og nå kommer svømmehallen «Gysa» i samme område. I tillegg kan vi ta med at det er gode turmuligheter i området der både gående, joggende og syklister har muligheter. Det er imponerende hvilken idrettspark som er i ferd med å bli opparbeidet i Gystadmarka.

LES OGSÅ: Slik blir den nye svømmehallen

Dette er ikke alene Ullensaker kommunes ansvar og fortjeneste. Kommunen har fått god hjelp av frivillige lag og foreninger, ikke minst Ull/Kisa. Men godt samarbeid har ført til at idretten i byen nå snart er samlet i Gystadmarka. Det er et stort pluss for befolkningen som kan dra til samme sted for at barn og voksne kan delta i aktiviteter.

Det politiske flertallet ønsker nå en svømmehall i samme område. Investeringen er nær 300 millioner kroner for et anlegg beregnet for alle, men kanskje først og fremst som et aktivitets- og helsetilbud til befolkningen. Svømming er noe av det mest helsebringende folket kan drive med.

Politikerne er ikke helt i mål i sine beregninger. De ønsker, forståelig nok, å få en viss oversikt over driftsutgiftene samt at de ønsker å se på konsekvensene for de lokale svømmeanleggene i kommunen, de som er så viktige for svømmeopplæringen.

Så langt vil Ullensakers politikere, nær sagt som vanlig, ha både i pose og sekk. De klarer det nok denne gang også.

LES OGSÅ: Frp beroliger de som måtte tvile: – Svømmehall kommer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.