Nå var hele kommunestyret enige om at det fikk holde med den ene bommen som allerede er satt opp nord for Feiring. Men dette er det bare Fremskrittspartiet som hele tiden har ment, både i media og i lokalprogrammet vårt. Vi husker hvordan John-Erik Vika og Morten Vollset fra Sp den 25. august 2015 fikk en helside i EUB hvor de tydelig markerte at de ville ha en bom sør for Feiring, men at lokalbefolkningen skulle slippe å betale. Den 30. mars 2016 var det nok en gang en stor reportasje i EUB hvor Vika nå trodde at han hadde funnet løsningen for fylkesveg 33, og bifalt et forslag om bare én bom på fylkesgrensen mot Oppland.

En tysk filosof Arthur Schopenhauer (1788–1860) har en gang sagt: «All sannhet går gjennom tre stadier: Først blir den latterliggjort. Så blir den møtt med kraftig motstand. Til slutt blir den akseptert som selvfølge».

Kan dette passe i flere saker hvor Fremskrittspartiet både sentralt og lokalt har fremmet flere gode forslag?

Vladimir Lenin hadde forresten et godt poeng: «Det er en gammel sannhet at noen i politikken ofte må lære av fienden».

Arne Körner Haugen

leder Eidsvoll Fremskrittsparti

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.