Dette vil nok fortsette i årene som kommer. Flyplassen bringer med seg mange nye arbeidsplasser årlig. Gardermoen Næringspark vil fram mot 2050 få 30 000 nye arbeidsplasser bare der. Folk fortjener å få bo nær sin arbeidsplass. Og Ullensaker er en populær kommune å bosette seg i.

Skal vi være i forkant må vi som politikere legge føringer som lager minst mulig kaos og forsinkelser. Tverrveien som går mellom Jessheim Kirke og Bohus er et eksempel på å være i forkant. Denne veien stemte Sp og Ap hardnakket imot.

Jeg har ofte tenkt på hvilken trafikksituasjon Jessheim ville ha hatt i dag uten tverrveien. Nå vil Senterpartiet legge en innfartsparkering i sentrum, både på Jessheim og på Kløfta. Vi snakker her om 1500–2000 biler.

Dette er galskap etter mitt syn. Jeg er glad for at Frp sitt forslag fikk flertall i Formannsskapet i vår. Dette vedtaket følger opp Norsk Transportplan fra 2017. Det ble også vedtatt i Kommuneplanen 2015 og stadfestet i 2016 i planarbeidet for hovedbanen. Flytting av Nordby stasjon 1 km lenger nord har finansieringen i orden.

Bane Nord har ingen penger til parkeringshus på Kløfta og Jessheim. LHL sykehuset samt øvrig næringsliv i parken, har skriftlig anmodet om fortgang i byggingen av Nordby Park stasjon. Nordby Park stasjon og ny vei over Langelandsfjellet vil være de viktigste trafikktiltakene i Ullensaker kommune i kommende Kommunevalgsperiode.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.