Lokalavisen har bestemt seg for å foreta en ansiktsløftning, og i den forbindelse har avisens beste kåsør de siste 22 år fått fyken.

Man ønsker å la «unge og friske krefter» slippe til, må vite. At avisen ser et forbedringspotensiale i å skifte ut Egil Ramdal som kåsør, forundrer denne leseren. Ramdal med sin friske tone og selvstendige meninger, vil bli vanskelig å erstatte, og avisen vil neppe bli mer lesverdig med denne forandringen. For det er faktisk ikke slik at en 30-åring nødvendigvis fører en bedre penn enn en pensjonist.

Jeg tror mange av EUBs lesere vil savne Egil Ramdals skråblikk på små og store begivenheter, og jeg håper for egen del at avisen vil tenke seg om en gang til før den lar Ramdal forsvinne fra avisens spalter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.