Her viser vi filmer som er fra beboernes ungdom og fram til dagens dato.

Oppmøtet varierer litt fra gang til gang, men vi har samlet 23 stykker på det meste.

Serveringen er veldig enkel, men popkorn og snacks hører alltid hjemme på en kino.

Mange er veldig glade for at de ansatte tilbyr dette.

For en tid tilbake satt et av vaktlagene og snakket om at vi kunne tenke oss å lage litt mer ut av disse kinokveldene. Ideen om sjokoladepiken fra Freia var et forslag. Etter litt innsats med å lete fant man endelig et originalt sjokoladebrett, og en av de ansatte har kjøpt dette selv for bruk på bosenteret. Ønsket er å få tak i en Freia-uniform, men dette vil nok ta litt tid.

På bildet kan dere se at sjokoladepiken har møtt opp på kinokvelden på bosenteret, til stor glede for beboerne.

Så lenge beboerne møter opp fortsetter vi å snurre film på bosenteret.

Hvis noen kjenner til en Freia-uniform, vil vi gjerne høre fra dere.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.