Det er ingen god følelse det, Lone.

Jeg føler for å fortelle deg at du absolutt er verdifull, du er en unik jente, ingen andre kan smykke seg med din plass og verdighet her i livet … for det er ditt … og kun ditt Lone!

Jeg jobbet på Vilberg helsetuns kjøkken gjennom mange år og du var der da også Lone, det var et friskt innslag på dagen da du kom i kjent stil og med full fart innom kjøkkenet med post! Med glimt i øyet og et lurt lite smil hastet du videre.

Det er trist å lese at du ble fratatt jobben din, men jeg håper det vil ordne seg for deg …

Det er et ordtak som sier «det ordner seg for snille jenter», så mist ikke håpet Lone!

Ønsker deg lykke til … og glem nå ikke at du er verdifull som akkurat den du er.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.