Det er mye trafikk ved skolen, særlig om morgenen; busser, biler og barn som krysser veien har skapt farlige situasjoner.

Noen pensjonister har stilt frivillig opp om morgenen for å lede barna trygt over veien. Et beundringsverdig tiltak.

Nå leser jeg til min store forundring at det kreves at disse ildsjelene må ha «kompetanseheving» for å gjøre dette viktige arbeidet fremover.

De eldste elevene ved barneskolene rundt om i landet har tidligere styrt trafikken ved skolene. Jeg er fullstendig overbevist om at pensjonistene har utført og vil utføre dette viktige arbeidet helt utmerket uten noen form for «kompetanseheving».

LES OGSÅ: Nå blir det bedre lyssetting og skilting ved Vilberg skole

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.