• ANNONSE. Fra Eidsvold Blad 02.10.1942.
  • ANNONSE. Fra Eidsvold Blad 27.09.1967.
  • ANNONSE. Fra Eidsvold Blad 28.09.1917.

For 25 år siden

Gull verdt

Brødrene Finsbråten med sin kjøttvareindustri og sine eiendomsselskaper er den suverent mest solide virksomheten i Eidsvoll. I tillegg til sysselsetting av 160 personer, bidrar virksomheten mer enn noen annen til skatteinntektene i bygda. (26.09.1992).

Taxi-problemer

Sentraliseringen av drosjetjenestene på Øvre Romerike har så langt bydd på store innkjøringsproblemer. (26.09.1992).

FOR 50 ÅR SIDEN

Kommunevalget

Småpartiene gikk fram ved kommunevalget i Eidsvoll. Framgang for Senterpartiet i Ullensaker. Arbeiderpartiet og kommunistene tapte et mandat hver i Nannestad. Bare Senterpartiet gikk fram i Hurdal (27.09.1967).

Stort veksthus

Handelsgartner Gunnar Cock-Olsen er ferdig med førte byggetrinn av sitt store veksthusprosjekt på Hasler ved Dal som med årene skal omfatte en veksthusgrunnflate på 15 dekar. (29.09.1967).

FOR 75 ÅR SIDEN

Robbet i fylla

En fyllefant , en mann fra Fåberg, ble onsdag funnet kanon full i en veggrøft i Brumunddalen. Han oppga at han var blitt frastjålet 300 kroner. (02.10.1942).

Stalingrad

I kampen om Stalingrad førte angrepet i går under forbitrede kamper til at det no også er gjort innbrudd i det nordlige byområdet. Fienden fortsatte forgjeves sine avlastningsangrep fra nord. (02.10.1942).

FOR 100 ÅR SIDEN

Fotballkamp

Jessheim fotballklubb spillet søndag med fotballklubben ”Ørn” Kløften, paa sidsnævntes bane ved Kløften st. Banen var ikke opmerket og var i yderst slet tilstand. Resultatet blev 3-3. Dommeren fungerte ogsaa som linjevogter da disse ikke var at se. (28.09.1917).

Nytt skoletilbud

Ved Eidsvold folkehøiskole begynder i høst en smaabrukerskole med to kurser hvert aar, et 6 maaneders vinterkursus og et 5 maaneders sommerkursus. (02.10.2017).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.