Kløfta IL med sine ca 1200 medlemmer har med dette fantastiske anlegget fått en ny hverdag. Det er grunn for alle til å glede seg og at flest mulig benytter dette flotte aktivitetsområde.

Forhåpentligvis vil det også på sikt la seg gjennomføre og få vedtatt en skatepark i Bakkedalen, vi i FrP vil jobbe for å få til dette. Det er viktig og fremme Kløfta både innenfor og utenfor kommunen, det er et attraktivt område for friluftsliv, idrett samt næringsliv. Aktiviteter i lokalmiljøet er viktig for å skape trivsel. Og vi ønsker variert tilbud som gir gode oppvekstkår.

Prognosene tilsier at det fortsatt vil være vekst på Kløfta, da er det viktig med tiltak som stimulerer til et levende sentrum.

Og god byutvikling, i den forbindelse har jeg lyst å utfordre Olav Thon gruppen og Romerikssenteret til å ta grep ved å utvikle et parkområde i forbindelse med senteret. Det vil gi møteplasser og skape ny aktivitet på Kløfta.

Kanskje kunne man ha innført markedsdager ved senteret? Romerikssenteret har en del P-plasser, kunne noen av disse P-plassene vært ofret for eks 1 helg i mnd for å lage en markedsplass? Eller noe annet samlende, som skaper en god møteplass og litt « liv og røre»? Parken ble rustet opp for et par år siden, og kan også få en rolle på markedsdager eller et annet arrangement i den forbindelse. Ullensaker kommune stiller seg positive til å samarbeide med næringslivet for å skape et stimulerende, sosialt sentrum med møteplass på Kløfta.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.