Ved ankomst trykker en for billett, og bommen går opp til parkeringsplassen. De som ikke har bankkort synes oversett, og kan med fordel informeres i forkant. Hvis du bare har mynter oppstår problem med å komme ut fra parkeringen. Mangel på empati satt i system.

For oss som betaler med bankkort er det ingen problem. Men samfunnet må kunne ta hensyn til de som glemte bankkortet, eller ikke ønsker betale med kort. Mynt/seddelautomat finnes ikke i området. Dette kan gi farlige situasjoner, med folk på leting etter alternative parkeringsmuligheter i nærområdet.

Syke personer på vei til og fra legevakten, burde spares for den slags påkjenninger. Men om hjertesvikt oppstår, er hjertespesialistene ved LHL-sykehuset bare noen meter unna.

I trafikken heter det: Vis hensyn. Samfunnet viser mye hensyn, men her synes det å glippe overfor de syke.

Målet er å komme levende ut, også fra parkeringsplassen, for dem som har mynter i lomma. Satt på spissen kan du si, men noe til ettertanke, for å unngå det tvangsrelaterte samfunn.

Ahus har valgfrihet med kort/mynter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.