I arbeidet med å lage nye kommune-delplaner for Råholt og Sundet blir det leid inn konsulenter.

I forbindelse med mulige flomproblemer for Sundet skriver de blant annet «vannet ledes nedover Glomma og via Mjøsa til Vorma m.m»

Ja visst blir det mye vann i Mjøsa om vannet fra Glomma også skal overføres til Mjøsa. Hvor har de dyre konsulentene dette fra?

Skal vi stole på slike folk? Hvor er geografikunnskapene deres?

Stammespråket til konsulentene er ikke alltid til å forstå. Hvor mange av de som skal lese dette for å ta avgjørelser vet for eksempel hva permeable overflater er?

Hvorfor viser konsulentrapportene nesten utelukkende bilder og oversikter fra midt på sommeren? Må man ikke ta høyde for at vi kan ha høst/vinter halve året. Den problematikken er alt for dårlig beskrevet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.