8. og 9. september er valglokalene åpne, men allerede fra 12. august kan du forhåndsstemme på kommunehuset. I 2015 var det kun 51,6 prosent av de stemmeberettigede som benyttet muligheten. Ikke la dette skje igjen, men la oss sammen sørge for at Nannestad blir Norges beste kommune med høyest oppslutning!

I forbindelse med stortingsvalget i 2017 var oppslutningen 76,1 %, det er viktig at du som velger stiller opp og gir din stemme ved lokalvalg. Lokalvalget er tross alt det som er avgjørende der du bor, der dine barn og barnebarn skal vokse opp og der du skal ha en verdig alderdom. Lokalvalg handler rett og slett om ditt daglige nærmiljø, derfor skal du bruke din stemme.

Vi i Høyre er i disse dager daglig å se i en eller annen aktivitet, ikke fordi vi ikke har annet å gjøre, men fordi vi ønsker å lytte til det du er opptatt av og se hvordan dette kan samsvare med de verdier og de ønsker vi har for fremtidens Nannestad. Høyre vil at Nannestad skal være den beste kommunen i Norge på å:

• Utvikle innhold og kvaliteten i skole og barnehage.

• Sette pasienten og brukeren i sentrum i helsetjenestene.

• Bygge ut gode kollektiv- og samferdselsløsninger.

• Legge til rette for et grønt og nytenkende næringsliv.

Vi er opptatt av deg som innbygger og det er tilbud til deg vi skal jobbe for. Dessverre har ikke Nannestad en stor pengesekk som er utømmelig, derfor må det gå på bekostning av noe annet om nye tilbud skal frem, så lenge man ikke finner alternative finansieringsløsninger. Nei til eiendomsskatt er vi tydelige på, derfor ønsker vi å se på løsninger som ikke nødvendigvis drives i kommunal regi så lenge tilbudet har en best kvalitet for deg som innbygger. Høyre viser dette med en ny retning med nye ideer og bedre løsninger for Nannestad.

Flere velgere har sagt at det er vanskelig å stemme. For det første oppleves de ulike politiske partiene som like, for det andre blir vi som politikere ofte fortalt at vi ikke holder det vi har sagt i programmet. – Ja, flere av oss har samme fokus, men det er ikke dermed sagt at vi er like. Vi i Høyre har laget vårt program, men det er flertallssammensetningen etter valget som avgjør hva og hvor mye av programmets innhold som blir gjeldende for samarbeidsplattformen. Ikke sitt hjemme og la din stemme bli taus! Som borger har du en plikt å bruke din stemme.

51,6 prosent var utrolig flaut – nå har du mulighet til å ta ditt ansvar. Så enten du er opptatt av barnehageplass i ditt nærmiljø, tidlig innsats i skolen med kvalifiserte lærere, fokus på næring og miljø i kommunen, trygge oppvekstvilkår, gode trafikale løsninger, fritidstilbud tilbud til de organiserte eller uorganiserte eller verdig eldreomsorg, bare for å nevne noe – da skal du selvfølgelig bruke din stemmerett.

Som politiker er man valgt av innbyggerne, i de neste fire år har Høyre som mål å ha størst andel av de 31 representanter som skal sørge for de beste løsningene for våre innbyggere.

Våre valg vil selvfølgelig være basert på Høyres program, men sørger du for at det er Høyre som sitter sentralt i en flertallssammensetning, er det den felles politiske plattformen som legges til grunn.

9. september vet vi hvor mange som benyttet sin stemme, etter det starter forhandlinger og det er din stemme som avgjør hvilken politisk blokk som skal føre Nannestad inn i fremtiden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.