Først var det Badebakken som blei snauhogd for trær som har stått der i hundrevis av år.

Nå er det feltet av trær og busker mellom den sterkt trafikkerte riksvei 181, og gang og sykkelvegen fra rådhuset og oppover som blir rasert. Det som vokste der ga faktisk en god skjerming både mot støyen og forurensningen fra alle bilene som kjører der mesteparten av døgnet, samt at det var mye mer trivelig for gående og syklister, enn å ha en åpen flate mot riksvei 181 og all trafikken der.

Strekningen fra brua og over Vorma og oppover burde vært fredet for slik snauhogging, det hadde vel de fleste som er litt miljøvennlige satt pris på.

P.S. En skulle ikke tru at det finnes naturverninteresser i det hele tatt iw denne bygda. D.S.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.