Dette er jo en sak som har vært oppe i forskjellige utvalg og fora i mange år men aldri blitt noe av. Når våre etterkommere får høre historien om hvordan en av Norges største kunstnere har blitt behandlet, vil de jo begynne å lure på hvordan dette har vært mulig.

Det er flere kunstgallerier i Oslo som har vist interesse for Ekelands kunst, og det ville jo vært utrolig hvis denne kunsten ikke blir værende i et eget kunstgalleri i Eidsvoll.

Etter det jeg har registrert står vel flere av hans kunstverk i dag i et bortgjemt lager i Fetsund.

Det er vel kanskje flere parter som må kontaktes i forbindelse med dette, men når det nå er noen som tar initiativ og vil sette dette på dagsorden igjen, må de få all den støtte og hjelp for å få denne saken på riktig spor igjen.

Mago B er jo da et riktige sted for et slikt kunstgalleri

LES OGSÅ: Owe vil gi Ekeland et fast galleri

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.