Bjerke stadion:

Bjerke fotball trenger tilskudd til utvikling, alternativet vet vi er at de må sette opp treningsavgiften til en verdi som vil sette utviklingen i revers. En reverserende utvikling er ikke noe vi ønsker.

Det er med stor glede vi ser at det er stor aktivitet på Bjerke stadion tidlig og sent, da må klubben ha gode alternativer skapt av ildsjeler.

Enormt mange timer vet vi er lagt ned over en årrekke og daglig gjøres det et imponerende dugnadsarbeid for at barn og unge som skal ha en sunn og trygg arena. Vår jobb som politikere er å sørge for å bidra økonomisk når klubbene kommer med gode investeringer som bidrar til trygge lokalsamfunn. Kommunen går med overskudd og barn og unge er vår fremtid. Derfor vil vi nå være konkrete og foreslår å hente kroner 228.211,- fra disposisjonsfondet til en felles støtte til utvikling av Bjerke stadion.

Dette handler om en viktig prioritering vi håper at et felles formannskap og kommunestyre enes om. Høyre og FrP som begge har representanter i oppvekst- og kulturutvalget vil allerede der fronte dette felles forslaget.

Skatepark i Nannestad

Skateparken ønsker vi i likhet med både ungdomsrådet og idrettsrådet å ha lokalisert ved Nannestadhallen.

Her er der aktivitet til sent på kveld og når den planlagte svømmehallen kommer på plass vil det være stor aktivitet store deler av døgnet. Ikke minst skal vi lytte til våre unge, det er de som merker hvor skoen trykker og de skal alle føle seg trygge.

Dessverre er det bare å konstatere at kommunen har fått et økende uromoment knyttet til rus og omsetning av narkotiske stoffer. Da skal ikke vi som politikere bidra til å eskalere dette ved å flytte en godt brukt skatepark til en mer bortgjemt tilværelse ved Nannestad ungdomsskole. Det er viktig at våre barn og unge blir sett, og sett blir dem gjort der det allerede er stor synlig aktivitet. Derfor holder vi som våre barn og unge en god hånd på å ha skateparken ved Nannestadhallen og er sikre på at dette lar seg godt inkludere i miljøet rundt dagens hall og den fremtidige svømmehall. Skateparken er et godt alternativ til både de organiserte og de som er egenorganisert. Trygghet er å bli sett og det er det vi her bidrar til gjennom vårt forslag.

Dette er felles løft for barn og unge som det er hyggelig at Høyre, FrP og Nannestad bygdeliste ønsker å fronte sammen og som vi håper at det oppnås støtte i også hos posisjonspartiene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.