Sjelden har jeg møtt så mye hyggelige folk som på morgenaksjonene her på Eidsvoll. 

Valgkampen er allerede i gang. Som kandidat er noe av det viktigste, og hyggeligste, å være ute og møte folk. Tirsdag 28. mars var jeg på Eidsvoll stasjon og delte ut løpesedler om hvordan forskjellene i Norge øker fort. De som har lite blir fattigere og nå er det 9200 barn i Akershus i fattige familier. Men om vi deler godene, tar styringen over boligmarkedet og styrker skolen så alle barna får bedre utdanning kan vi ta kampen mot Forskjells-Norge.

Det er helt spesielt å være på Eidsvoll. Jeg skal ikke legge skjul på at å måtte dra fra Oppegård 5.45 for å rekke opp hit er i tidligste laget. Men når jeg møter så mange folk som smiler og vil lese gjør det verdt det. 

Også er det en helt fantastisk stasjon med store tog som farer av sted i ett sett. Vi vet at flere må reise grønt for at vi skal gjøre Norge grønnere. På Eidsvoll reiser allerede mange grønt fordi togtilbudet er så godt. Enda bedre blir det med tog til Langset. Så mangler det bare at vi i SV får gjennomslag for tog på Hovedbanen til Ullensaker også. 

Nå sitter jeg på toget til Oslo med ekstra optimisme i magen. Med så mye bra folk som det er på Eidsvoll vet jeg vi skal få gitt Norge en ny regjering til høsten. Og jeg håper og tror jeg kan få representere Eidsvoll og alle SVerne i Akershus på Stortinget. I dag har det kommet en lokal Akershus-måling som viser stor framgang for SV og at vi tar direktemandatet fra Høyre.

Jeg synes alle skal ha like gode muligheter til å lykkes, uansett hvilken bakgrunn de har. Da må vi ta kampen mot Forskjells-Norge og bygge Norge grønt for framtiden. Vi må tørre å styre markedet, ikke la markedskreftene styre oss. 

Jeg gleder meg til neste gang jeg kommer til Eidsvoll på morgenaksjon. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.