Mye av fokuset i samfunnsdebatten rundt skolepolitikk omhandler med videreutdanning av lærere, flere lærere og mer penger til skolen. Det som derimot har blitt glemt i debatten rundt skolepolitikk er motivasjonen til elevene, og hvordan den kan styrkes. Det sier seg selv at elever som ikke har en skolehverdag som interesserer dem, også vil føre til lavere innsats på skolen. Alle elever er forskjellig, og det er noe man må respektere og omfavne.

Motivasjon i skolen

For å skape mer motivasjon i skolen må vi legge til rette for å ha en skolegang som reflekterer hver enkelt elevs egenskaper og interesser. Derfor er det viktig at vi innfører flere valgfag i Ullensaker-skolen, i tillegg til å innføre fritt skolevalg. Det gir elevene frihet til å ha en skolehverdag som tar hensyn til at hver elev er unik.

Vi bør ha som mål at Ullensaker har Norges beste og frieste skolepolitikk. Det gir elevene mer motivasjon til å gjøre en god jobb på skolen. Alle er forskjellige, og det må vi politikere ta hensyn til. Skolen skal se det beste i hver elev, og legge de beste premissene for deres fremtid. Det skjer ikke dersom man kjører alle elevere gjennom en A4-skole. Fremskrittspartiet vil alltid stå på lag med enkeltmennesket og mer frihet til hver enkelt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.