Geir Pollestad skriver i avisa at han er så skremt av landbruksminister Hoksrud at han sammenligner med Miljøpartiet De Grønne sin landbrukspolitikk.

Til det vil jeg si: Takk for latteren, men den norske bonden trenger mer grønn politikk.

Grønn landbrukspolitikk har faktisk mer til felles med Senterpartiet enn Frp. For bare hør her: Vi er imot frislipp av kvoter med resultat i fallende produsentpriser.

Vi vil unngå press på bonden om å ta stadig større økonomisk risiko med stadig større driftsenheter.

Vi er imot å fjerne tollvernet som vil rasere norsk næringsmiddelindustri og gjøre det umulig å drive lønnsomt. Vi vil beholde en konsesjons og odelslov som gjør det mulig å starte opp som en vanlig ung bonde. Denne politikken er så langt fra FrP sin landbrukspolitikk som det er mulig å komme. Vår landbrukspolitikk vil satse på små og mellomstore bruk, økt tollvern og produksjon i hele landet.

Dette mener vi er mulig samtidig som vi tar vare på dyrevelferd, ulv og myr.

Det norsk landbruk virkelig trenger nå er en felles front som kaster Frp ut av regjeringskontorene. Den kampen håper jeg Pollestad vil kjempe sammen med De Grønne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.