Vi som bor i Garsjøvegen i Hurdal får våre aviser (blant andre EUB og Vårt Land for å nevne noen) via et distribusjonsfirma på Romerike. Det går vanligvis greit. Noen ganger uteblir den dessverre av forskjellige årsaker. Men siste uke har den uteblitt i tre dager. Mandag 24. fikk vi mye snø og kan være en årsak, men tre dager borte er ikke akseptabelt. Postverket kjørte som vanlig, honnør til dem!

Aviser (media) er i dag et meget viktig organ, ikke minst for annonsering, kunngjøringer og lignende. Mange ønsker fortsatt den gamle gode papiravisen for å følge med. Får ikke abonnentene dette blir det ofte problemer. Denne gangen var det en viktig kunngjøring som skulle ut i grenda vår og som sto trykt i avisen på tirsdag. Romerike Mediadistribusjon som skal levere avisene, kjørte igjen først i dag (torsdag), men avisene for tidligere tre dager kom ikke! De burde ha vært levert med, etter mitt syn. EUB, Vårt Land med flere har kjøpt en vare som de forventer levert etter avtale og vi abonnenter forventer avisen levert etter avtalen. Vi må akseptere at ting oppstår og vi ikke kan få avisen en dag, men det nytter ikke å skylde på «sommerdekk» når en har oppdrag i vårt område (330 m.o.h.) i april.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.