Jeg har besøkt alle de 22 kommunene i Akershus siden januar. Hvorfor det? Stortingsrepresentanter er ombud for eget fylke. Vi kan ikke gjette hva folk er opptatt av eller tenke at vi vet best. Nei, vi må se, lytte og besøke.

På Øvre Romerike er det mye folk er opptatt av som jeg vil arbeide for. Jeg vil nevne disse tre sakene:

Vi må ta ulveproblematikken på alvor – og hindre at innbyggerne får ødelagt både livsgrunnlag og livskvalitet på grunn av ulven.

Vi må si nei til tredje rullebane på Gardermoen – av hensyn til klima og miljø, samt innbyggerne som rammes av støy, støv og forurensing.

Vi må hindre vold i nære relasjoner, blant annet med å opprette et Alternativ til vold-tilbud på Øvre Romerike.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.