Dette er noen av de kommentarene i sosiale medier som Facebook, til oss som sitter i kommunestyret i Eidsvoll. Mest er det til oss generelt, men noen ganger også direkte til personer.

Eller som jeg kaller det, mangel på sosial intelligens eller som det het før, mangel på folkeskikk.

Hadde du likt at du, din mor, far, søsken, familie eller venner fikk slike kommentarer og ble omtalt slik gjennom hele året. Det er mennesker, mennesker med familie og venner som blir omtalt.

Det er greit å være uenig i politikk og avgjørelser. Og som politiker må en regne med at det stormer rundt en til tider, og vi skal stå der når sakligheten er der. Men når du kommer med bare ufine kommentarer, ja da kan det ikke tas alvorlig. Slikt er rett og slett mobbing og sjikane.

Hvis du ikke kan argumentere eller kritisere saklig, men kun bruke sjikane. Så da burde du heller holde kjeft og tenke deg litt om. Prøv å juster språket ditt, så kanskje kan du bli tatt litt mer på alvor i din argumentasjon.

Det er lett å sitte bak et tastatur /telefon og slenge ufine kommentarer. Dette er blitt en meget stygg uting i dagens samfunn.

Jeg hadde håpet at folk der ute kunne gjøre et lite opprør mot disse nettrollene, og si ifra at slikt aksepterer vi ikke. Men også er dette en pekepinn til dem som «bare slenger med leppa».

Jeg har sagt det før, språket avslører deg. Det du sier og skriver, sier mest og mye om deg.

For å være helt ærlig så går slikt inn på meg, selv om kommentarene ikke er rettet direkte til meg.

Jeg og alle de andre er bare vanlige menneske med følelser, selv om vi sitter i et kommunestyre. Et kommunestyre som består av alle partier, med både posisjon og opposisjon.

LES OGSÅ: Musiker, poet, fotograf, journalist og politiker

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.