Den 10. mai var isen nesten borte på Tisjøen, og vannet flommet i strie strømmer over demningen.

Den 30. mai, etter noen dager med sommervarme, var det tørt på demningen, og slik er det fortsatt. Kjentfolk sier at vannstanden i Tisjøen nå er normal.

KAPASITET OG PRODUKSJON

Kommunen forteller oss også på sin hjemmeside at Tisjøen ikke er problemet, men at det er kapasiteten på produksjonsanlegget og teknisk infrastruktur som er årsaken til vanningsforbudet som er innført.

Det har jeg jo hørt før, men ikke fra kommunen. Det har Arne Halvorsen tatt opp i flere leserinnlegg i EUB. Som vanlig svarer ikke kommunen på sånne innspill.

FLERE INNBYGGERE SKAL DELE PÅ VANNET

Nå er det på tide å fortelle oss 23.000 som i dag bor i Eidsvoll om planene for å sikre forsyningen av drikkevann. Dessuten forteller utbyggerne av boliger at de skal sørge for at Eidsvoll skal få mange tusen nye innbyggere. Det blir med andre ord flere som skal dele på det samme drikkevannet, som kommunen allerede har problem med å få fram i tilstrekkelig mengde til de tusen hjem.

EIDSVOLL KOMMUNE MÅ INFORMERE

Nå er det på tide at Eidsvoll kommune informerer oss om planene for hvordan og når kommunen vil sørge for tilstrekkelig med drikkevann til gamle og nye innbyggere i Eidsvoll, også når det er varmt en periode.

LES OGSÅ: Føler seg uthengt som vanntyver av kommunen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.